Het legendarische DNA gecombineerd met 5G-snelheid1 in de nieuwe motorola razr 5G. Met twee beeldschermen voor vele toepassingen is de razr 5G het bewijs dat er geweldige dingen gebeuren als tegenstellingen samenkomen.
oneindige mogelijkheden, past perfect in je broekzak
Dankzij het revolutionaire flexibele materiaal kan het prachtige 6,2-inch OLED-scherm dubbel worden gevouwen, zodat het comfortabel in uw handpalm of zak past. Met precisie vervaardigd uit metaal en glas, voegt een moderne uitstraling toe aan het onmiskenbare iconische ontwerp.
alles in een oogopslag
Het interactieve Quick View-beeldscherm houdt je verbonden zonder dat je de telefoon hoeft open te klappen, zodat je kan doorgaan waarmee je bezig was.
natuurlijke navigatie
Blader gemakkelijk door berichten en meldingen en krijg toegang tot apps en snelkoppelingen met een snelle veegbeweging.
reageer op jouw manier
Snel een antwoord typen? Gebruik het geïntegreerde toetsenbord in het Quick View-beeldscherm. Gebruik je liever je stem? Spreek het bericht in.
meer om te zien en te doen
Bedien je muziek of vraag om een routebeschrijving. Het Quick View-beeldscherm ondersteunt populaire apps zoals Spotify, Google Maps en meer.

ongelooflijke fotografie, van binnen en van buiten

Leg scherpere, levendigere foto's vast met de hoofdcamera van 48 MP die gebruikmaakt van OIS en Quad Pixel-technologie voor een 4x betere gevoeligheid bij weinig licht5.

Houd razr 5G gesloten om toegang te krijgen tot de meest geavanceerde selfiecamera ter wereld4, zodat je de beste selfies ooit kunt maken, overal en op elk apparaat.

bewerken als een professional

Maak professioneel ogende foto's met krachtige bewerkingstools en slimme filters die zich automatisch aanpassen aan de inhoud van elke foto. Helemaal gratis met Google Foto's, geïntegreerd in je razr 5G.

onbeperkte opslag van foto's

Krijg gratis onbeperkte foto-opslag van hoge kwaliteit met Google Foto's⁶. Er wordt automatisch een back-up van je herinneringen gemaakt en ze zijn doorzoekbaar, zodat je ze vanaf elk apparaat kunt openen, delen en bewerken.

accu die de hele dag meegaat
Gebruik je razr 5G een volledige dag zonder opnieuw te hoeven opladen⁹. Wanneer het tijd is om op te laden, geeft TurboPower™ je urenlang stroom in slechts enkele minuten opladen†.
accu die de hele dag meegaat
Gebruik je razr 5G een volledige dag zonder opnieuw te hoeven opladen⁹. Wanneer het tijd is om op te laden, geeft TurboPower™ je urenlang stroom in slechts enkele minuten opladen†.

jouw telefoon. jouw ervaring.

Met My UX werkt je telefoon zoals jij dat wilt. Bedien je telefoon met eenvoudige gebaren, pas je entertainmentinstellingen aan en creëer een unieke look. De nieuwe My UX. Helemaal zoals jij wilt.

gemaakt met Google in gedachten

razr 5G wordt geleverd met de Google-apps en -services die je kent en waar je van houdt, zoals Gmail en Google Maps, die zijn geïntegreerd. Krijg ook snel antwoord met de Google Assistant en geniet van een gezonder digitaal leven met Digital Well-Being.

Android, puur en eenvoudig

Je telefoon wordt geleverd met een schonere versie van Android, dus er zijn geen onhandige software-skins of dubbele apps die je in de weg staan. Gewoon een zeer eenvoudige gebruikersinterface waar je erg blij mee zult zijn

specificaties

inklapbaar design in broekzakformaat

De legendarische klaptelefoon keert terug met een moderne twist, gemaakt van eersteklas materialen en een 6,2-inch OLED-hoofdbeeldscherm dat dubbel kan worden opgevouwen. Draai hem om, ontgrendel hem, veeg en typ comfortabel met slechts één hand.

interactief Quick View-beeldscherm

Het externe Quick View-beeldscherm houdt je verbonden zonder dat je de telefoon hoeft open te klappen, zodat je kunt doorgeen waarmee je bezig bent. Bekijk meldingen, bel, maak selfies, beantwoord berichten, speel nummers af, vraag routebeschrijvingen op, vraag de Google Assistant en meer.

Camerasysteem van 48 MP

De 48MP-camera wordt geleverd met OIS en Quad Pixel-technologie, zodat je scherpere, levendigere foto's kunt maken met een 4x betere gevoeligheid bij weinig licht3. De camera fungeert tevens als de meest geavanceerde selfiecamera ter wereld als de telefoon is dichtgeklapt4.

ongelooflijke 5G-snelheid

Download je favoriete series in enkele seconden7, ervaar alsof je aanwezig bent in videochats en stream vrijwel zonder buffering op het draadloze netwerk van de volgende generatie.

accu die de hele dag meegaat9

Gebruik je razr tot 24 uur lang zonder opnieuw te hoeven opladen. Wanneer je wel moet opladen, geeft TurboPower™ je urenlang stroom in slechts enkele minuten.

ontworpen met jou in gedachten

My UX zorgt ervoor dat je telefoon er precies zo uitziet en aanvoelt zoals jij dat wilt, terwijl toegang tot de reeks apps van Google en een meer pure versie van Android OS betekent dat je toegang tot Google krijgt waar je van houdt en de bloatvrije Android-ervaring waar je naar hunkert.